Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

ТИГРОВА АКУЛА

Цена:13.50лв.
  • Код:
    14765
  • Тегло:
    0.045 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тигрова акула
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Galeocerdo cuvier
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 15.7 х 5.4 х 7.3 см


Тигровата акула получава името си от дългите си тъмни ивици, които приличат на ивиците на тигър. Тигровата акула обича да яде костенурки, като чупи черупките им с острите си зъби. Диетата на тигровата акула включва още скатове, морски змии, тюлени и птици, но би изяла всичко, което може да хване. Понякога пътя до корема на тигровата акула намират автомобилни гуми, парчета от лодки и кораби, пирони, бижута, дрехи и книги. Тигровата акула яде дори когато не е гладна и хората я считат за една от най-опасните измежду над 500 (предимно безобидни) видове акули. 
Тигровите акули могат да достигнат до дължина от 5.5 метра.
 

 

Няма наличност
Добави в желани
ТИГРОВА АКУЛА
ТИГРОВА АКУЛА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg