Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

СТЕГОЗАВЪР РЕВЯЩ

-20%
Цена:23.12лв.
Каталожна цена:28.90лв.
Отстъпка:5.78лв. (20.00%)
 • Код:
  14568-00716
 • Тегло:
  0.124 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Stegosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 16 х 7.5 х 9.5 см


Стегозавърът е бил голям колкото автобус: достигал е до 9 метра дължина и 4 метра височина. Дълго време е смятан за най-глупавия динозавър, понеже мозъкът му е бил малко по-голям от топче за тенис на маса. Мозъкът му е тежал е едва 80 грама, а самият той е тежал около 4.5 тона. Днес се вярва, че е имал специален „втори мозък“, позициониран в основата на опашката. Въпреки че е бил растителнояден, зъбите му са били прекалено остри за дъвчене - приличали са на малки триони - затова стегозавърът е гълтал камъни, които са стривали растенията в корема му. 
 

 

Няма наличност
Добави в желани
СТЕГОЗАВЪР РЕВЯЩ
СТЕГОЗАВЪР РЕВЯЩ

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане