Меню
Профил
Език

ШИМПАНЗЕ МЪЖКО

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14817-02085
  • Тегло:
    0.030 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Шимпанзе
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Pan paniscus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:6.5 х 5.2 х 5.7 см

 

Шимпанзетата са невероятно социални създания, които живеят на огромни стада, съставени от по-малки семейни групи. Една такава общност се състои от 50 до 150 екземпляра, предвождана от един доминиращ мъжки, наричан Алфа.  Когато са на свобода, женските раждат по веднъж на всеки 5-6 години и малкото може да остане с майка си до около десетата си година. Шимпанзетата се движат на четири крака, но биха могли да изминават кратки разстояния изправени на два крака. Половината от времето прекарват по дърветата, а останалата половина - на земята, търсейки плодове, ядки, семена и насекоми. Палците и на четирите им крайника са противопоставени на останалите пръсти, което им позволява да хващат предмети. Понакога дори използват пръчки и камъни като интструменти, точно както и хората. В изкуствена среда могат да живеят до 60 години.

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане