Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИПОЛЯРНА ЛИСИЦА ЖЕНСКА

ПОЛЯРНА ЛИСИЦА ЖЕНСКА

Цена:11.50лв.
  • Код:
    14805-02073
  • Тегло:
    0.018 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Полярна лисица
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Vulpes lagopus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8 х 2 х 3.5 см

Полярната лисица има най-топлата козина от всички бозайници. 70% от нея се състои от гъст пух. Полярната лисица сменя козината си два пъти в годината. През зимата е бяла като сняг, а през лятото – кафява. По този начин лесно се слива със заобикалящата я среда.
Полярната лисица има гъста козина дори на лапите си. Тя ги пази топли и им осигурява сигурна основа.

Няма наличност
Добави в желани
ПОЛЯРНА ЛИСИЦА ЖЕНСКА
ПОЛЯРНА ЛИСИЦА ЖЕНСКА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане