Меню
Профил
Език

МАЛКА ВИДРА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14865-54377
  • Тегло:
    0.011 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Видра
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: 
Lutra lutra
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8 x 2.3 x 3 см

 

Видрите са бозайници от семейство порови. Те са изключително добри плувци и успяват да хванат дори най-пъргавата риба без никакво усилие. Дебелата им кожа пък ги предпазва от студа във водата и те обичат да прекарват дните си плацикайки се в нея. На сушата излизат предимно през нощта, за да разнообразят храненето си.  
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане