Меню
Профил
Език

КАУБОЙ ЯЗДЕЩ

Цена: 36.90лв.
  • Код:
    41416
  • Тегло:
    0.210 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: каубой с кон
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см
 

Ездата на полудиви и мятащи се коне се нарича Бронк Райдинг. Тя бива два типа: със седло и без седло. Когато ездата е без седло, ездачът се държи направо за гривата на коня. Ездата без седло и юзда изисква най-много физическа мощ от всички родео спортове. И при двата типа езда ездачът може да се държи само с една ръка.
 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

С махащи се юзди. С махаща се фигурка. С махащо се седло.
 


 


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

 
 

Най-продавани

Начини на плащане