Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ ТИНКЕР - ЖРЕБЕЦ

ТИНКЕР - ЖРЕБЕЦ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13831-01252
  • Тегло:
    0.170 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14.6 х 3.5 х 10.5 см

 

Тинкерът, известен още като " Коб" или "цигански кон" е среден на ръст, с широко тяло, а опашката, гривата и  перчема  са много дебели и буйни. На височина достигат до 160 см, а на тегло - до 700 кг. Има специфична гъста покривка на копитата, предтавляваща дълки прави косми, които започват от скакателните стави и покриват целите копита, което служи за защита на краката при лошото време. Окраската е по-скоро петниста и може да бъде три вида: оверо (цялостна), тобиано (частична) и товеро (смесена).

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане