Количка

0 артикула

МОМИЧЕ КАУБОЙ С ВАРЕЛИ

Цена: 48.90лв.
 • Код:
  42576-47373
 • Тегло:
  0.254 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Каубой с варели
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 19 х 6 х 15 см


Варелите в Барел рейсинг винаги са наредени в триъгълник. Състезателите галопират до варелите и ги обикалят колкото могат по-бързо. Конете трябва да са много бързи и подвижни, точно като тази апалузки жребец, за да могат да се справят със завоите с висока скорост. Ако някой състезател бутне варел, губи състезанието. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
МОМИЧЕ КАУБОЙ С ВАРЕЛИ
МОМИЧЕ КАУБОЙ С ВАРЕЛИМОМИЧЕ КАУБОЙ С ВАРЕЛИ

Детайлно описание

С махащи се юзди, седло и фигурка


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане