Количка

0 артикула

ГОЛЯМА ФЕРМЕРСКА КЪЩА

Цена: 210.90лв.
 • Код:
  42407-02106
 • Тегло:
  3.200 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект голяма фермерска къща

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 49 x 14 x 34.5 см
 

 

Голямата ферма на Schleich® е център на Фермерския свят. Фермерите Пол и Лора живеят в нея. И двамата се грижат с любов за животните във фермата. Комплектът включва много аксесоари и функции за часове забавление. 
До къщата, където живеят Пол и Лора, се намира плевнята с ограждения и кошари, където има достатъчно място за животните. Сеното лесно може да бъде преместено в таванското помещение с помощта на подвижната лебедка. Огражденията и кошарите са на сглобяеми модули, които позволяват да бъдат подредени както пожелаете. 
Комплектът е съвместим с 42377 конвейер за сено и 42379 трактор, които са налични отделно. 
Комплектът включва ферма с 2 фигурки на хора, 7 животни и още много чудесни аксесоари. 

Няма наличност
Добави в желани
ГОЛЯМА ФЕРМЕРСКА КЪЩА
ГОЛЯМА ФЕРМЕРСКА КЪЩАГОЛЯМА ФЕРМЕРСКА КЪЩА

Детайлно описание

Подвижен покрив Издърпващ тежести механизъм Оградата може да бъде
пренареждана
Подвижни врати

Фермерския свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане