Меню
Профил
Език

КЪЩА НА ДЪРВО

Цена: 159.90лв.
  • Код:
    42408-02107
  • Тегло:
    1.735 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект къща на дърво
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 40 х 35 х 11 см

 

Децата на фермерското семейство Бен и Сара могат да лудуват, играят и да си правят пикник в къщата на дърво на Schleich®. Кой не си е мечтал за къща на дърво? Комплектът има много функции за часове игри и забавление. Докато Бен наглежда животните от платформата за наблюдение, Сара се пързаля по пързалката. Тя може да се качи в къщичката като се изкатери по въжената стълба. Сладкото кученце Бийгъл също може да се присъедини към играта - то лесно може да се качи, като го издърпат с кошницата с въжето. Домът на таралежа е в хралупа в ствола на дървото. А малко птиче се радва в клоните на дървото. 
Комплектът е съвместим с 42407 ферма, която е налична отделно. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Сара и Бен са с подвижни крайници Домът на таралежа е в хралупата на дървото Касетката може да се издърпа до
къщичката на дървото


Фермерския свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

   

Най-продавани

Начини на плащане