Количка

0 артикула

МАГАРЕ - СИВО

Цена: 15.90лв.
 • Код:
  13772
 • Тегло:
  0.060 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Магаре
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus africanus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9.5 х 3.5 х 9.5 см


Домашното магаре произлиза от африканското магаре. То лесно понася високите температури и не е придирчиво към храната. Често бива наричано инато и глупаво, защото спира и отказва да продължи да върви без очевидна причина. А е точно обратното, понеже магаретата не могат да бягат бързо като конете, спират, за да обмислят дали навлизат в опасна за тях ситуация. 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
МАГАРЕ - СИВО
МАГАРЕ - СИВО

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане