Меню
Профил
Език

ЗАЕК

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    13827-01248
  • Тегло:
    0.014 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Зайче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Oryctolagus cuniculus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 4.3 х 2.6 х 4.2 см


Зайчетата са много популярни домашни любимци, особено около Великден. Съществуват почти петдесет подвида зайци. Менюто им се състои най-вече от сено и сушени плодове и тези пухкави приятели имат постоянна нужда от вода. Тъй като лесно издържат на ниски температури, зайците може да се гледат както вкъщи, така и на двора. Зайците живеят около 12 години и са известни с това, че лесно се плашат и обичат да гризат кабели и други предмети в близост до убежището си. Те обичат игрите и могат да бъдат дресирани, а също така може да се научат да разпознават името си.

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане