Меню
Профил
Език

МОБИЛЕН КОКОШАРНИК

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    42572-55887
  • Тегло:
    0.227 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Кокошарник
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 19 х 8.2 х 15 см

 

Най-ранобудният във фермата е петела. В ранни зори той се качва на покрива на кокошарника и започва да кукурига, за да извести началото на новия ден. 
В този комплект на Schleich®, кокошарника е мобилен и с него можете да обикаляте навсякъде из фермата, както и извън нея. Включва две ексклузивни фигурки - петле и кокошка, които не можете да намерите другаде. Компания им прави малко сладко пиленце, както и няколко току що снесени яйца.

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

С подвижен покрив С подвижна  врата


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане