Количка

0 артикула

ЩРАУС

Цена:11.50лв.
  • Код:
    14744
  • Тегло:
    0.044 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Щраус
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Struthio camelus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.7 х 4.0 х 10.2 см

 

Щраусът е най-голямата от съществуващите птици и е единственият член на семейство Щраусови. Те са едни от най-старите птици, живеещи на Земята и са единствените птици, които имат два пръста на стъпалата, които са цепнати и добре подплатени и им помагат да развиват по-висока скорост. Това е тяхното главно оръжие за самозащита. Щраусите винаги ритат напред и надолу, вдигайки крака си до нивото на лицето на човек. Един голям мъжки щраус достига до 2,5 m височина и тежи около 135 кг.
 

Няма наличност
Добави в Любими
ЩРАУС
ЩРАУС

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Ревюта