Меню
Профил
Език

ЩЪРКЕЛ - ИЗПРАВЕН

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13936-44881
  • Тегло:
    0.012 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Щъркел
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Ciconia ciconia
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.8 x 2.6 x 8.9 см

Белият щъркел е вид едра птица, представител на семейство щъркелови.
Той е общителна птица и живее с хората, в селища или в близост до тях, като прави гнездата си върху комини и електрически стълбове. Характерен за него е дългият му червен клюн с чиято помощ търси насекоми, червеи или жаби във водата.
В Българя щъркелът символизира идването на пролетта.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане