Меню
Профил
Език

ПУМА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14853-36457
  • Тегло:
    0.041 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пума
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Puma Conclor
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12 x 2.7 x 5.4 см

 

Пумата, известна още като планински лъв, е род голяма котка, която обитава Севена Америка и Канада. Тя и нейнят далечен братовчед лъвът, са единствените големи котки, които са с едноцветна козина. Като всички големи котки, тя е отличен бегач, но освен това може да прави и невероятно дълги скокове. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане