Количка

0 артикула

ПОЛЯРЕН ВЪЛК БЕБЕ

Цена:8.50лв.
  • Код:
    14804-01979
  • Тегло:
    0.012 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Вълк
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus arctos
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.4 х 2.1х 3.6 см

 

Бебетата полярни вълци се раждат между Май и Юни. В крайна сметка това е най-топлото време от годината в полярния регион. Понеже почвата остава замръзнала през цялата година, майката е неспособна да изкопае бърлога за тях. Тя приютява малките си зад скали, предоставящи укритие от вятъра, докато бебетата порастнат достатъчно, че да изследват околностите.
Бебетата полярни вълци имат сива козина, която по-късно става бяла.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ПОЛЯРЕН ВЪЛК БЕБЕ
ПОЛЯРЕН ВЪЛК БЕБЕ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 


 

    Най-продавани

    Начини на плащане