Меню
Профил
Език

НЕМСКА ОВЧАРКА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    16831
  • Тегло:
    0.030 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus familiaris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.6 х 3.1 х 5.6 см


Немската овчарка първоначално е развъждана, за да пази стада. Но без значение каква задача възложите на това куче, то ще се справи с нея с ентусиазъм, устрем и кураж. Следователно немската овчарка е много успешен пазач, куче водач, полицейско куче, спасително куче. Когато е добре обучена, немската овчарка е идеалното семейно куче. Но това енергично куче няма да е щастливо да живее живот на дивана. То се нуждае от много разходки и игра. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане