Меню
Профил
Език

ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    13916-14195
  • Тегло:
    0.009 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus familiaris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.2 x 2.1 x 4 см

 

Джак Ръселът е  малък териер, който произхожда от лова на лисици. Той е малко, оживено, бързо и умно куче.
Козината на Джак Ръсел териера е обикновено с твърд, плътен косъм, с рижави до черни петна в основата на опашката и главата.  Ушите му имат характерна v-образна форма и са сгънати напред. Джак Ръсел териерите обичат да бъдат активни и са перфектните домашни любимци за хората, които обичат да са на открито и да тренират много.

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане