Меню
Профил
Език

ПУДЕЛ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13917-32078
  • Тегло:
    0.024 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus familiaris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.4 x 2.6 x 5.6 см

 

Пуделът е умно и жизнерадостно куче, много податливо на обучение.  Също като бордър колитата, имат много енергия и са много интелигентни. Ето защо те се нуждаят от много физическа и умствена активност като учене на трикове. В днешни дни пуделите са най-популярни като домашни любимци и в цирка, но в миналото са били и отлични пазачи, ловци и пастири.
Пуделите се славят като елегантни на външен вид и любопитни по характер. Верни са на стопаните си, обичат децата и се приспособяват се лесно.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане