Меню
Профил
Език

ХРЪТКА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13938-36250
  • Тегло:
    0.021 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus familiaris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.7 x 2.3 x 5.5 см

 

Афганската хрътка е вид ловно куче и е една от най-древните породи кучета. Родината на тази изключително красива и интересна порода е Афганистан. Тя има дълга, коприненоподобна козина, покриваща цялото тяло и особено долните крайници, саблевидно завита опашка и големи провиснали уши. Обикновено цветът на козината ѝ е бял до златист с различни оттенъци, а муцуната винаги е тъмна. Афганистанските хрътки са бързи като състезателни коне, способни да достигат скорост до 40 мили в час.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане