Меню
Профил
Език

ЗАЕК КЛЕПОУХ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    13935-43027
  • Тегло:
    0.013 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Зайче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Oryctolagus cuniculus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 4.2 х 2.1 х 3.4 см


Клепоухият заек е много е много игрив и забавен, което го прави идеален за домашен любимец. Менюто им се състои най-вече от сено и сушени плодове и тези пухкави приятели имат постоянна нужда от вода.  Когато са развълнувани, клепоухите зайци тупкат със задните си крачета. Те могат да бъдат дресирани и обичат да са около своите стопани.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане