Меню
Профил
Език

ЛЕШОЯД

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14847-26743
  • Тегло:
    0.042 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лешояд
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Gyps fulvus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 3.9 х 6.1 х 6.7 см

 

Лешоядът е хищна птица, която живее в цяла Европа, Северна Африка и Азия.
Предпочита да живее в открити пейзажи, на скали и клисури. Има червеникаво-кафяво оперение, сиво-черни крила и е почти без пера на врата, но има пръстен от бял пух около него. 
Лешоядите са изключително важни за екосистемата, тъй като се хранят с мъртви животни, които иначе биха могли да разпространят различни болести.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане