Меню
Профил
Език

ОРЕЛ ХАРПИЯ

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14862-54044
  • Тегло:
    0.033 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Орел Харпия
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Harpia harpyja
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.5 x 3.2 x 6.2 см

 

Харпията е една от най- големите и силни граблви птици. Въпреки, че се нарича Харпийски орел, тя всъщност принадлежи към семейство Ястребови. Разпространен е в тропическите гори на Централна и Южна Америка и е национална птица на Панама. Характерни за тази птица са черните пера във форма на корона в задната част на главата, които тя изправя когато е нащрек.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане