Меню
Профил
Език

АРА - ХИАЦИНТОВ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14859-52756
  • Тегло:
    0.011 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Папагал
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Ara
hyacinthinus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8.3 х 2.2 х 3.5 см


Великолепният хиацинтов ара изглежда просто страхотно с кобалтовосиньото си оперение. Перата на опашката му са изключително дълги, а когато разпери крилата си, има размах на крилете над един метър! Това го прави най-големият летящ папагал в света.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане