Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ИНДИЙСКИ СЛОН ЖЕНСКИ

ИНДИЙСКИ СЛОН ЖЕНСКИ

Цена: 22.90лв.
  • Код:
    14753
  • Тегло:
    0.204 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Слон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Elephas maximus indicus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.5 х 5.5 х 8.5 см


Хоботът на слона е много развит. Той се използва не само за душене, но и за събиране на вода, и поливане с хладна кал. Слонът се храни като увива хобота си около стръкове трева или листа, откъсва ги и ги слага в устата си. Възрастен екземпляр може да изяде до 150 килограма зеленина на ден. Слоновете дори могат да произнасят звуци, наподобяващи думи с хоботите си. За да направят това, слагат хобота си в устата върху езика. 
Слоновете могат да повдигнат до 300 килограма с хобота си. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане