Количка

0 артикула

ИНДИЙСКИ СЛОН БЕБЕ

Цена: 12.90лв.
  • Код:
    14755
  • Тегло:
    0.027 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Слон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Elephas maximus indicus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8 х 3 х 4.5 см

 

Азиатските слонове по принцип имат повече козина от африканските слонове. Самият факт, че имат козина, е удивителен. В крайна сметка, всеизвестно е, че козината е, за да пази топло, което не е много удобно в тропическата жега. Козината на слона, обаче, е много фина. Когато повее вятър, той минава през козината и ги охлажда. Слоновете имат козина дори и на бивните си.

Докато в Африка живеят около 500,000 - 700,000 слона, в Азия живеят малко под 40,000.

Няма наличност
Добави в желани
ИНДИЙСКИ СЛОН БЕБЕ
ИНДИЙСКИ СЛОН БЕБЕ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане