Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИГИГАНТСКА ПАНДА - ЖЕНСКА СЕДЯЩА

ГИГАНТСКА ПАНДА - ЖЕНСКА СЕДЯЩА

Цена:13.50лв.
 • Код:
  14773-01265
 • Тегло:
  0.088 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Панда
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Ailuropoda melanoleuca
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6 х 5.7 х 7.2 смПандите винаги имат огромен апетит. Те изяждат по поне 10 килограма бамбук всеки ден, но понеже бамбукът не е особено богат на хранителни вещества, не храносмилат много от него. Това не пречи на пандите са много придирчиви - от всички 100 вида бамбук, пандите ядат само 25 от видовете. ю
Анатомично пандите са месоядни, но те се хранят главно с растения. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ГИГАНТСКА ПАНДА - ЖЕНСКА СЕДЯЩА
ГИГАНТСКА ПАНДА - ЖЕНСКА СЕДЯЩА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане