Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИДИВИ ЖИВОТНИ - ФЛАШ КАРТИ

ДИВИ ЖИВОТНИ - ФЛАШ КАРТИ

Цена: 26.90лв.
 • Код:
  42474-02981
 • Тегло:
  0.193 кг

КОМПЛЕКТ РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ И КАРТИ
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 19 х 5.3 х 17.3 см

Опознайте света на животните с флаш картите на Шлайх! Флаш картите илюстрират хабитата и отпечатъците от краката на 3 животни: бебе полярна мечка, катерица и зелена дървесна жаба. Към кое животно се отнася всяка карта?  Поставете картата до съответното животно.
Фигурките на трите животни са включени в комплекта!

Няма наличност
Добави в желани
ДИВИ ЖИВОТНИ - ФЛАШ КАРТИ
ДИВИ ЖИВОТНИ - ФЛАШ КАРТИДИВИ ЖИВОТНИ - ФЛАШ КАРТИ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане