Количка

0 артикула

БОА

-25%
Цена:8.62лв.
Каталожна цена:11.50лв.
Отстъпка:2.88лв. (25.00%)
  • Код:
    14739
  • Тегло:
    0.025 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Боа
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Boa constrictor
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 3.8 х 12.6 х 3.1 см

 

Боата е голяма и тежка. Между отделните подвидове съществуват съществени разлики в размерите, като дължината силно варира - от 2 метра  до 5,40 . Освен много дълги, тези змии имат и голямо тегло, което се дължи на дебелината на змията.Обитава пустини, тревисти райони и гори.
 

Няма наличност
Добави в желани
БОА
БОА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg