Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

БИЗОН - АМЕРИКАНСКИ

Цена:16.50лв.
  • Код:
    14714
  • Тегло:
    0.129 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Бизон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bison bison
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11 х 5 х 7.5 см

 

С височина повече от 1.8 метра и тежащи повече от тон, бизоните са наистина силни бозайници с извити рога. Бизоните живеят в прерията и се хранят с растителност. Фактът, че са тревопасни не влияе на буйния им характер. Бизоните са известни с агресията си и ,въпреки размерите си, са изненадващо пъргави. Бизоните пасат сутрин и вечер, а през деня дремят. Също като носорозите се наслаждават на това да се търкалят в прах и кал. Бизоните живеят на стада, пазейки женските и малките от вълци и приближаващи се врагове.
Бизоните са стадни животни. Могат да бягат със скорост до 55 км/ч.

 

Няма наличност
Добави в желани
БИЗОН - АМЕРИКАНСКИ
БИЗОН - АМЕРИКАНСКИ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg