Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

БЪРНЕСТА МЕЧКА

Цена:16.50лв.
  • Код:
    14779-01271
  • Тегло:
    0.072 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА 
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Macropodidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9 х 4 х 9.5 см


Бърнестите мечки имат дълги сърповидни нокти, които порастват на дължина до 8 сантиметра и изглеждат като ноктите на ленивец. Бърнестите мечки използват ноктите си, за да разравят мравуняци на термити. След като ги разровят, пъхват муцуната си в мравуняка и изсмукват термитите, като си помагат в това начинание с необичайно дългата си долна устна. 
Бърнестите мечки имат контрастно петно от бяла козина на гърдите си във формата на Y, V или O.

Няма наличност
Добави в желани
БЪРНЕСТА МЕЧКА
БЪРНЕСТА МЕЧКА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg