Количка

0 артикула

ТЮЛЕН СИВ БЕБЕ

Цена: 10.90лв.
  • Код:
    14802-01829
  • Тегло:
    0.013 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тюлен
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Phoca vitulina
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 6.2 х 4.3 х 2.2 см

 

Бебетата тюлени се раждат в арктическия лед. Веднага след раждането, майката започва да ги кърми с високомаслено мляко, така че да могат да се сдобият с топъл слой подкожна мазнина. Когато майката се връща от лов, тя може да разпознае нейните бебета сред всички  останали по миризмата им.
Когато се родят, бебетата тюлени имат бяла козина, която им служи като камуфлаж сред ледовете.

 

Няма наличност
Добави в желани
ТЮЛЕН СИВ БЕБЕ
ТЮЛЕН СИВ БЕБЕ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане