Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ ПРИЯТЕЛСКИ КОНЕН ТУРНИР

ПРИЯТЕЛСКИ КОНЕН ТУРНИР

Цена: 199.90лв.
  • Код:
    42440-38882
  • Тегло:
    1.700 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Конен турнир
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 40 Х 10.5 Х 34.5 см
 

На Приятелския конен турнир София язди арабска кобила, а Лиса тракененска кобила. Двете приятелки са с напълно подвижни фигури и могат да оседлават и решат своите коне. Комплекта е снабден с препятствия, от които най- голямото предизвикателство е водното препятствие. Ще успеят ли двете момичета да накарат своите коне да го прескочат? 
След турнира победителят се награждава с букет и шампионска лента на подиума и двете приятелки могат да се снимат за спомен с фотоапарата включен в комплекта.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 
Фигурки с подвижни крайници София и Лиза могат да държат предмети   Юздите и седлата конете могат да се свалят


От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

   

 

Най-продавани

Начини на плащане