Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕАРАБСКИ ЖРЕБЕЦ - КАФЯВ

АРАБСКИ ЖРЕБЕЦ - КАФЯВ

Цена:16.50лв.
  • Код:
    13907-01942
  • Тегло:
    0.096 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Арабски жребец
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.9 x 4.5 x 10.5 см

 

Арабските коне произлизат от сухите пустинни региони на арабския полуостров. Елегантни и неуморими, в миналото са галопирали през горещите пустинни пясъци. Днес тези величествени животни все още са известни с необикновената си издръжливост. В състезания на дълги разстояния почти винаги печелят: те са най-бързите коне на дълги разстояния. Арабските коне са дружелюбни, внимателни и надеждни. Също така, обаче, са нервни и трудни за дресировка. Това е, защото са изключително чувствителни животни. 
Арабските коне са най-старата порода коне в света. В миналото са развъждани от пустинните бедуини. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
АРАБСКИ ЖРЕБЕЦ - КАФЯВ
АРАБСКИ ЖРЕБЕЦ - КАФЯВ

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg