Количка

0 артикула
B-DAY Narrow Banner

ОКТОПОД

-25%
Цена:12.37лв.
Каталожна цена:16.50лв.
Отстъпка:4.13лв. (25.00%)
  • Код:
    14768
  • Тегло:
    0.053 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Октопод
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Octopoda
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:
9.2 х 4.6 х 9.2 см


Октоподът лесно се различават от други сепии, защото има осем пипала. Името му идва от броя пипала. На гръцки „okto“ означава осем, а „puos“ означава крак. Ако се чувства заплашен, октоподът изхвърля облак от мастило, които му помага да се скрие и замаскира посоката му на бягство. Също така, октоподът е майстор на камуфлажа, понеже може за миг да променя цвета на тялото си от сиво-кафяво и синьо-зелено до червено или розово. 
Октоподът има три сърца. Едно е за тялото, а другите две наподобяват хриле  и изпомпват кръв.

Няма наличност
Добави в желани
ОКТОПОД
ОКТОПОД

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане