Меню
Профил
Език

МРАВОЯД

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14844-32611
  • Тегло:
    0.081 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Мравояд
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Myrmecophaga tridactyla
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.7 x 3.5 x 5.5 см 

 

Мравоядът живее в саваните и пасищата на Южна и Централна Америка.
Храни се предимно с мравки и термити, които измъква от трудно достъпният им мравуняк, с помощта своята дълга муцунка и още по- дълъг, достигащ 60 см. лепкав език.
Много характерна за тях е гъстата им голяма опашка.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане