Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕКОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩА

КОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩА

Цена:294.90лв.
  • Код:
    42416-02204
  • Тегло:
    5.200 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект къща с конюшня и аксесоари

 

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

 

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+

 

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 57 х 16 х 38 см

 

Легендарната къща в Лейксайд е дом на семейство Крамерс от много поколения. Тя е дом на домашния уют - в кухнята винаги има чайник с топъл чай или тенджера с къкреща супа. На втория етаж на къщата се намират стаите на семейството - стаята точно пред стълбите е на Хана и Мия, а до тях са родителите им. До къщата са конюшните, където живеят конете на семейството - Тракенерът на г-н Крамер и Куотърхорсът на Хана. 
Старата къща крие много тайни.

 

 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
КОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩА
КОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩАКОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩАКОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩАКОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩАКОМПЛЕКТ ГОЛЯМА КОНЮШНЯ И КЪЩА

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   
 

    Най-продавани

    Начини на плащане