Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ КУОТЪРХОРС КОБИЛА

КУОТЪРХОРС КОБИЛА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13852-02633
  • Тегло:
    0.120 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.1 х 3.2 х 11.2 см

Куотърхорс конете са надеждни животни със здрав и непоколебим нрав. Ето защо те са особено популярни сред каубоите. Те имат т.нар "стадно усещане", което помага на техните ездачи при превеждането на стада говеда. Ако бъдат обучени добре, дори могат да се яздят без юзди. Тези коне са добре познати при надпрепускването, родеото, конните шоу програми и трудовата работа във фермите.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане