Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕЧИСТОКРЪВНА АНГЛИЙСКА КОБИЛА

ЧИСТОКРЪВНА АНГЛИЙСКА КОБИЛА

Цена: 19.90лв.
 • Код:
  13855-02130
 • Тегло:
  0.139 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.7 х 3.6 х 11.4 см

Родословието на всички английски чистокръвни коне може да бъде проследено до 3 арабски жребеца, родени между 1680 и 1724 година. Други породи коне често биват кръстосвани с английски чистокръвни, за да придобият повече елегантност. Английските чистокръвни оказват значително влияние върху развитието на полукръвни породи като Тракенер, Холщайн, Куотърхорс и Морган. Английските чистокръвни могат да бъдат кръстосвани дори с понита, отново, за да стане породата по-елегантна.
 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ЧИСТОКРЪВНА АНГЛИЙСКА КОБИЛА
ЧИСТОКРЪВНА АНГЛИЙСКА КОБИЛА

Детайлно описание

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

   

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане