Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИИМПЕРАТОРСКИ СКОРПИОН

ИМПЕРАТОРСКИ СКОРПИОН

Цена: 13.90лв.
 • Код:
  14857-36490
 • Тегло:
  0.014 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Скорпион
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Pandinus imperator
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.4 x 6.4 x 3.4 см

 

Императорският скорпион е един от най-големите скорпиони в света. Най-често се среща в тропически гори, в подземни пещери или под големи скали. Паякообразното насекомо изглежда опасно, но всъщност изобщо не е и известен със своята спокойна природа. Императорските скорпиони са черни със зелени или кафяви оттенъци и имат впечатляващи щипки. Въпреки тъмния им цвят, когато биват изложени на ултравиолетова светлина те светят в синьо-зелено.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ИМПЕРАТОРСКИ СКОРПИОН
ИМПЕРАТОРСКИ СКОРПИОН

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане