Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИГИГАНТСКИ ДИНОЗАВЪРСКИ ЧЕРЕП С ВЕЛОСИРАПТОР

ГИГАНТСКИ ДИНОЗАВЪРСКИ ЧЕРЕП С ВЕЛОСИРАПТОР

Цена:69.90лв.
  • Код:
    42348
  • Тегло:
    1.020 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 26.5 х 22.3 х 16 см


Ненаситният велосираптор се спотайва зад огромен динозавърски череп. Хванал е малък гущер, който е заложил за примамка, за да хване по-голяма плячка. Гладен Компсогнатус се приближава и изглежда, че капанът ще проработи. А може би Компсогнатусът ще забележи скрилият се в очакване Велосираптор. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ГИГАНТСКИ ДИНОЗАВЪРСКИ ЧЕРЕП С ВЕЛОСИРАПТОР
ГИГАНТСКИ ДИНОЗАВЪРСКИ ЧЕРЕП С ВЕЛОСИРАПТОРГИГАНТСКИ ДИНОЗАВЪРСКИ ЧЕРЕП С ВЕЛОСИРАПТОР

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-нови

    Начини на плащане