Меню
Профил
Език

ДИЛОФОЗАВЪР

Цена: 37.90лв.
  • Код:
    14567
  • Тегло:
    0.110 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Дилофозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Dilophosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14.1 х 10.7 х 9 см


Дилофозавърът е бил един от най-бързите динозаври. Въпреки дългото си 6 метра тяло, той е бил лек - само 500 килограма - и е можел да достига скорост до 38 километра в час. На главата си, по продължение на муцуната има ветрилообразни кости. Те били твърде тънки, за да се защитава с тях, затова учените вярват, че а служели, за да плашат противниците си. 
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане