Количка

0 артикула

ЗЕЛЕНА АНАКОНДА

Цена:11.50лв.
 • Код:
  14778-01270
 • Тегло:
  0.021 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Crotalus durissus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 1
3.7 х 7 х 2.1 см

 

Анакондите са сред най-големите и тежки змии на планетата. Една от най-големите хванати анаконди е била дълга 6.95м. и е тежала 97.5 килограма. Анакондите не са отровни змии. Те се увиват около жертвата си и я задушават. 
Анакондите поглъщат плячката си като започват първо от главата. 


 

Няма наличност
Добави в желани
ЗЕЛЕНА АНАКОНДА
ЗЕЛЕНА АНАКОНДА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане