Количка

0 артикула

ВЕТЕРИНАР НА РАБОТА

Цена: 32.90лв.
 • Код:
  42353-01400
 • Тегло:
  0.058 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект ветеринар с орангутан и аксесоари
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА:
9 х 11 х 5.5 см


Разширение към комплекта Изследователска станция в крокодилската джунгла. Придружете ветеринаря Мери, докато обикаля джунглата, за да помага на ранени животни. 
Бинтът може да се сложи около ранената ръка на бебето орангутан. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ВЕТЕРИНАР НА РАБОТА
ВЕТЕРИНАР НА РАБОТА

Детайлно описание

Фигурка с подвижни крака. Фигурка с подвижни ръце.

 Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане