Количка

0 артикула

ТУКАН

Цена:11.50лв.
  • Код:
    14777-01269
  • Тегло:
    0.013 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Budo budo
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.3 х 5 х 4.3 смКлюнът на тукана пораства до 20 сантиметра и е четири пъти по-голям от главата му. Въпреки че изглежда много тежък, всъщност не е, понеже е кух отвътре. Когато е много горещо, кръвта на тукана минава през клюна му, където се охлажда и се връща в тялото му. 
Туканите не могат да летят много добре. Обикновено се придвижват с подскоци. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ТУКАН
ТУКАН

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане