Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ ТЕНЕСИ УОКЪР - КОБИЛА

ТЕНЕСИ УОКЪР - КОБИЛА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13833-01254
  • Тегло:
    0.122 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.4 х 3.6 х 10.6 см

 

Тенеси Уокърът произлиза от южните САЩ и е създаден за работа във ферми и плантации. Става популярен за езда кон, обаче, заради уникалната си походка и наперени движения. Той е едновременно елегантен и сигурен. На височина достига до 175 см, а на тегло до 540 кг. Окраската му може да бъде както плътен цвят, било то тъмен или светъл, така и петниста.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

  

Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане