Количка

0 артикула

МУСТАНГ КОНЧЕ

Цена:11.50лв.
  • Код:
    13807
  • Тегло:
    0.037 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 10 х 7.8 х 2.3 см
 

След Мустангите в Америка пристигат благородните Арабски и Берберски коне. Те са кръстосвани с Мустангите, така че и днес могат да се забележат елегантните им форми сред много диви коне. Често се казва, че Мустангите са твърдоглави. Това е така, понеже живеят на свобода, напълно независимо от хората. Мустангите дори раждат малките си без помощ, като това най-често се случва през нощта, тъй като тогава хищниците обикновено ловуват по здрач, когато е по-светло.

Мустангите са най-различни цветове, ката най-често се срещат пъстри и сиво-кафяви.
 

Няма наличност
Добави в желани
МУСТАНГ КОНЧЕ
МУСТАНГ КОНЧЕ

Детайлно описание

 

Фермерския свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg