Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ КЛАЙДСДЕЙЛСК0 КОНЧЕ - С ПАНДЕЛКА

КЛАЙДСДЕЙЛСК0 КОНЧЕ - С ПАНДЕЛКА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13810
  • Тегло:
    0.047 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 8.1 х 3 х 7.9 см

 

Клайдсдейл са сред най-големите коне в света. Напълно пораснали са с височина от 160-170 см. Единствените коне, които са по-големи, са Шайрските коне и конете Брабентер. 
Клайдсдейл порастват по-бавно от останалите коне. Малките кончета не са напълно пораснали до седмата или осмата си година, за разлика от другите коне, които порастват за 4-5 години. Когато пораснат, тежат повече от 1000 кг - колкото един лек автомобил. Те са толкова силни, че могат до теглят предмети в пъти по-тежки от тях. Това означава, че се нуждаят от много храна и вода - всеки ден изяждат по 20-25 кг зърно, с витамини и минерали, и около 50-60 кг сено; всичката тази храна ги кара да ожадняват, много - Клайдсдейл изпиват по приблизително 100 литра вода на ден. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 

Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане