Количка

0 артикула

МОРЖ КАФЯВ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14803-01978
  • Тегло:
    0.118 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА:  Морж
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Odobenus rosmarus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.5 х 6.3 х 5.1 см

 

Моржовете имат дълги бивни, които могат да достигнат до дължина от метър. Моржовете не ги използват за лов, а за защита от полярни мечки или за да се изкатерят от водата. Възрастта на моржа може да бъде позната по това колко светла е кожата му и колко дълго са бивните му.
Кожата на моржа е дебела 2 до 4 сантиметра. Под нея има слой от 8 до 10 сантиметра мазнина.

Няма наличност
Добави в желани
МОРЖ КАФЯВ
МОРЖ КАФЯВ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане